priestory pre tvory

Múky

  • Pšeničná múka celozrnná hladká

Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky

Odporúčaný minimálny príspevok 1kg/1.20

 

  • Špaldová múka celozrnná hladká

 Špalda stimuluje imunitný systém a obsahom beta-karoténu pôsobí regeneračne na telové bunky a chráni telo pred infekciami.Vyšší obsah vlákniny (8,8%) podporuje trávenie a prečisťuje.Špalda je ľahšie stráviteľná než všetky ostatné obilniny. Špalda nebola nikdy umelo šľachtená vďaka tomu si zachovala nielen chutnosť ale aj cenné nutričné vlastnosti pôvodných planých foriem obilnín.

Odporúčaný minimálny príspevok 1kg/2 

 

Vaše objednávky posielajte na vacicabezsacku@gmail․com